Ετοιμάστε το δέρμα σας για την Άνοιξη

Ως γυναίκες που σέβεστε τη φύση σας γνωρίζετε ότι το δέρμα χρειάζεται φροντίδα, η οποία αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Άλλη περιποίηση χρειάζεται το χειμώνα κι άλλη τα καλοκαίρι. Τώρα λοιπόν, ο καιρός έχει αρχίσει να ζεσταίνει και το δέρμα πια χρειάζεται όχι μόνο ενυδάτωση αλλά και προστασία από τον ήλιο. Είναι λοιπόν χρήσιμο να έχετε κατά νου ότι:

• Πρέπει να φροντίσετε η πρωινή ενυδατική σας κρέμα να έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας (SPF).

• Αν νιώθετε το δέρμα σας ξηρό από το κρύο του χειμώνα τότε μάλλον πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω σημασία στην ενυδάτωση. Καλό θα είναι η κρέμα σας να περιέχει υαλουρονικό οξύ και πλούσια σε λιπαρά οξέα.

• Φυσικά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τον καθαρισμό του δέρματος. Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Βάλτε λίγο καθαριστικό στα χέρια σας και με κυκλικές κινήσεις προ τα πάνω περάστε όλο το πρόσωπο δύο φορές για να καθαρίσουν όλοι οι πόροι.

• Η απολέπιση είναι επίσης ένα κομμάτι της προσωπικής σας περιποίησης προσώπου που δεν θα πρέπει να αμελήσετε. Χρησιμοποιείστε ένα απαλό scrub και κάντε 2-3 φορές τη εβδομάδα απολέπιση, επιμένοντας στα σημεία που εντοπίζετε ότι έχουν περισσότερη ανάγκη. Από την πρώτη κιόλας φορά θα νιώσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο απαλό.

Το διαβάσαμε εδώ

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes