Σειρά θρέψης με “βασιλική τροφή” από τη φύση

Αρχαίες Αγωγές Προσώπου

Εντατικές αγωγές για κάθε τύπο επιδερμίδας, βασισμένες σε αρχαίες ελληνικές συνταγές βοτανοθεραπείας. Αποτελούνται από 8 συλλογές για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου, συμπεριλαμβάνοντας και θεραπείες για εξειδικευμένες δερματολογικές ανάγκες, όπως αντιγήρανση, δυσχρωμίες, ευαισθησίες και δερματικές διαταραχές.

Όλα τα προϊόντα περιέχουν αιθέρια έλαια, βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά λάδια, βούτυρα και βιταμίνες, σε στοχευμένα ποσοστά, που προσφέρουν πολλαπλές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Επίσης, το ανενεργό νερό στις συνταγές έχει αντικατασταθεί με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη και τη βάση των προϊόντων σε ένα δραστικό συστατικό. 

ΝΕΚΤΑΡ
Σειρά θρέψης με “βασιλική τροφή” από τη φύση: με Μέλι & Βασιλικό πολτό!
Εμπνευσμένη από τo Νέκταρ, το ποτό των Ολύμπιων Θεών που κατά την ελληνική μυθολογία εξασφάλιζε την αθανασία, η Fresh Line δημιούργησε μία σειρά προϊόντων Θρέψης & Αναζωογόνησης βασισμένη στο μέλι και το βασιλικό πολτό, ειδικά σχεδιασμένη για κάθε τύπο δέρματος.
Η συνταγή: μέλι, βασιλικός πολτός, πρόπολη, καλέντουλα, αλόη, ελαιόλαδο, μποράγκο, νυχτολούλουδο, σιτέλαιο, φύλλο ελιάς, βρώμη, βούτυρο καριτέ, βιταμίνες C, E, B3, B5, B6

ΝΕΚΤΑΡ Βασιλική Κρέμα Τροφής Για Πρόσωπο & Λαιμό, 50ml
Πλούσια 24ωρη κρέμα, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένη με οργανικό μέλι, βασιλικό πολτό και πρόπολη, συστατικά γνωστά για τις θρεπτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, δρώντας κατά των ελευθέρων ριζών. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και φθορών στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την ελαστικότητά της. Περιέχει, επίσης, λάδι μποράγκο, λάδι νυχτολούλουδου και σιτέλαιο, που βελτιώνουν την υφή του δέρματος, προσφέροντας επιπλέον τόνωση.

Λιανική τιμή: 36,90€

ΝΕΚΤΑΡ Βασιλική Τροφή Ορός Προσώπου, 30ml
Προηγμένος ορός προσώπου για θρέψη και ενυδάτωση, ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος. Εμπλουτισμένος με οργανικό μέλι, βασιλικό πολτό και πρόπολη. Εντατική θεραπεία, που δεσμεύει την υγρασία στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και παρέχει αντιγηραντική «τροφή», προάγοντας την κυτταρική ανανέωση και συμβάλλοντας σε ένα υγιές, λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα. Το εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς και το σύμπλεγμα 6 βιταμινών προσφέρουν έξτρα αντιοξειδωτική προστασία.
Λιανική τιμή: 36,90€

ΝΕΚΤΑΡ Σαπούνι, για πρόσωπο και σώμα 
Ένα ήπιο καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα με μέλι και βασιλικό πολτό, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καταπραϋντική και μαλακτική δράση. 

Λιανική τιμή 100γρ: 5,50€

ΝΕΚΤΑΡ
Σειρά Βασιλικής Τροφής για όλους τους τύπους μαλλιών
Η συνταγή: μέλι, βασιλικός πολτός, δάφνη, βρώμη, σύμφυτο, αχιλλέα, αλόη, D-πανθενόλη

ΝΕΚΤΑΡ Σαμπουάν Βασιλικής Τροφής, 200ml 
Ένα αναζωογονητικό σαμπουάν, με μέλι και βασιλικό πολτό, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα σύμφυτου, το οποίο έχει αναπλαστικές ιδιότητες, και εκχύλισμα δάφνης, που δυναμώνει τα μαλλιά και το τριχωτό. Προσφέρει θρέψη, φυσική λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

Λιανική τιμή 200ml: 11,90€, 75ml: 5,30€

ΝΕΚΤΑΡ Μάσκα Βασιλικής Τροφής, 200ml
Μία ενισχυμένη θεραπεία μαλλιών για τροφή και ενυδάτωση, με τις πολύτιμες θρεπτικές ιδιότητες του μελιού και του βασιλικού πολτού. Περιέχει βρώμη και εκχύλισμα αχιλλέας, που καταπραΰνουν το τριχωτό και προσφέρουν μία υγιή όψη στα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και βούτυρο καριτέ για περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη. Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

Λιανική τιμή: 16,50€

ΝΕΚΤΑΡ ΣΕΤ
Σετ “βασιλικής τροφής” από την ελληνική φύση: με Μέλι & Βασιλικό πολτό!
Μέσα από μία εντυπωσιακή κηρύθρα, η Fresh Line προσφέρει μία ενισχυμένη περιποίηση σώματος & μαλλιών θρέψης και αναζωογόνησης, με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και του βασιλικού πολτού, ειδικά σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας και μαλλιών.

Το Σετ περιλαμβάνει:

Νέκταρ Αφρόλουτρο, 100ml (limited edition)
Ενυδατικό και θρεπτικό αφρόλουτρο με μέλι. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και απαλή. 

Γαλάκτωμα Σώματος, 100ml (limited edition)
Ενυδατικό και θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος με μέλι και βασιλικό πολτό, γνωστά για τις μαλακτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο. 

Νέκταρ Σαμπουάν Βασιλικής Τροφής, 200ml

Νέκταρ Μάσκα Βασιλικής Τροφής, 200ml

Νέκταρ Σαπούνι, για πρόσωπο και σώμα, 130gr


Προνομιακή Λιανική τιμή του Σετ: 29,90€

Συστατικά που ΔΕ χρησιμοποιούνται:
Σιλικόνη, Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Παραφίνη, Φθαλικά PEG, SLS/SLES, Κολλαγόνο, Imidazolidinyl Urea, Isothiazolinone, Triethanolamine, Carbomer, Aluminium Chlorohydrate, Isopropyl Alcohol, Τοξικά χρώματα, Συστατικά ζωικής προέλευσης ή δοκιμασμένα σε ζώα.

Αυτά προς το παρόν σε ότι αφορά την  ενημέρωση μας .

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα από Fresh Line;

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε υπέροχα και μαγικά!

Πολλά φιλιά

Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. Ακόμη δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτήν την εταιρία αλλά μου αρέσει πολύ η νοοτροπία τους και οι συσκευασίες τους είναι υπέροχες!! Μου άρεσε πολύ αυτό το ποστ! Ηταν πολύ κατατοπιστικό:)
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει μέσω του Glowbox ήταν μέσα στο κουτάκι του Οκτωβρίου την μαλακτική κρέμα μαλλιών Ερατώ. Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα γιατί η συγκεκριμένη κρέμα ήταν για κατεστραμμένα ξηρά μαλλιά και τα δικά μου μόνο κατεστραμμένα δεν είναι,το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχει άρωμα τριαντάφυλλου και μυρίζει υπέροχα! Σ΄ευχαριστώ πολύ :) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes