Ανατολίτικες πινελιές από την Golden Rose -londessa

Σκέφτεσαι πως θα λάμψεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Mη μου στενοχωριέσαι σου έχω την λύση μάλλον μια καλή  νεράιδα που μπορεί να σε μεταμορφώσει με το μαγικό ραβδάκι της από Σταχτοπούτα σε πανέμορφη πριγκίπισσα.

Η καλή νεράιδα σου είναι η Golden Rose και σου προτείνει ολοκληρωμένες σειρές μακιγιάζ με ανατολίτικες αποχρώσεις για σαγηνευτικό ακαταμάχητο αποτέλεσμα σε πολύ προσιτές τιμές που μπορείς να βρεις στο επίσημο site της εταιρείας Golden Rose-Londessa στο  i-beauty και φυσικά στο e-shop του Beautytestbox

Με την σειρά μου θα σου γνωρίσω κάποια από τα προϊόντα της που δοκίμασα τελευταία και έμεινα απόλυτα  ικανοποιημένη και σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα..
Κατά καιρούς έχω παρουσιάσει κι άλλα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας  μέσα από τις σελίδες του blog μου γι αυτό ξεφύλλισε  το για να γνωρίσεις περισσότερα προϊόντα της Golden Rose.

Πάμε να γνωρίσουμε τα προϊόντα που θα σε κάνουν  λαμπερή κι ακαταμάχητη.

1.Ultra Rich Color Lipstick Golden Rose



α)Κραγιόν Ultra Rich Color Metallic GR Νο 18 
Μια ξεχωριστή σειρά κραγιόν σε μεταλλικό χρώμα σε έντονα χρώματα, που θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη σου τέλεια. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνη Ε και βουτύρου Shea δίνοντας κάλυψη που διαρκεί.

β)Κραγιόν Ultra Rich Color Creamy GR Νο 49 & 53

Μια ξεχωριστή σειρά κραγιόν με κρεμώδη υφή σε έντονα χρώματα, που θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη σου τέλεια. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνη Ε και βουτύρου Shea δίνοντας κάλυψη που διαρκεί.

γ)Κραγιόν Ultra Rich Color Shimmering GR Νο 75

Μια ξεχωριστή σειρά κραγιόν που δημιουργεί ένα γυαλιστερό φινίρισμα στα χείλη σου, βγαίνει σε έντονα χρώματα, θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη σου τέλεια. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνη Ε και βουτύρου Shea δίνοντας κάλυψη που διαρκεί.

Όλα τα κραγιόν είναι τέλεια, με συστατικά όπως της βιταμίνης Ε και του  βουτύρου Shea η υπεροχή τους είναι βέβαιη και πραγματικά ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους.
Το κραγιόν που μου έκλεψε την καρδιά είναι το Νο 49 ένα υπέροχο κατακόκκινο κραγιόν.
Αν θέλεις και σύ ένα κατακόκκινο κραγιόν μην το σκέφτεσαι καθόλου με το Κραγιόν Ultra Rich Color Creamy GR 49  θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.





2) Luxury Rich Color Lipgloss GR Νο 8

Ένα λιπγκλός με μέγιστη λάμψη και πλούσιο χρώμα που δίνει πλήρη χρωματική κάλυψη στα χείλη σου και διαρκεί για ώρες.
Η απαλή και ενυδατική υφή του σε συνδυασμό με το έντονο, πλούσιο xρώμα του χαρίζουν στα χείλη σου μοναδικά σαγηνευτικό αποτέλεσμα.
Με εύκολο απλικατερ διπλής όψης για εύκολη εφαρμογή απόλυτης ακρίβειας.
Τα χείλη σου έχουν έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα χωρίς να νιώθεις να κολλάει.
Με την απίστευτη συσκευασία και το μοναδικό του χρώμα  ένα έντονο ροζ φούξια πράγματι κάνει την διαφορά.
Το λάτρεψα,δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό,εκκεντρικό το έντονο χρώμα του, υπέροχο δε και το πιο σημαντικό κρατάει και δεν κολλάει.
Είμαι σίγουρη ότι και συ θα το λατρέψεις


3)Emily Eyeliner Pencil CL Νο 102

Αδιάβροχο μηχανικό μολύβι ματιών Emily. Απλώνεται εύκολα, δίνει κράτημα με εξαιρετικό αποτέλεσμα και το χρώμα του ένα υπέροχο καφέ.Προτιμώ τα μαύρα μολύβια αλλά αυτό για τους παραπάνω λόγους πήρε τα σκήπτρα και πλέον το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.
Αν το γνωρίσεις δεν θα το αποχωριστείς ποτέ.

Φυσικά θα σου πω λίγα λόγια για την Εταιρεία Golden Rose-Londessa και τα προϊόντα της για να την γνωρίσεις ακόμα καλύτερα.

O όμιλος Erkul Cosmetics με έδρα παραγωγής την Τουρκία εξάγει τα προϊόντα παραγωγής του σε 86 χώρες και στις 5 Ηπείρους είναι ένας από τους πέντε (5) κορυφαίους κατασκευαστές βερνικιού στον κόσμο.
Τα καλλυντικά της Golden Rose κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Όπως ήδη έχεις καταλάβει I Love Golden Rose-Londessa.


Χορεύετε παρακαλώ;



Έχεις χρησιμοποιήσει προϊόντα της Golden  Rose; Μ΄ενδιαφέρει άποψη σου!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς και την σελίδα τους στο facebook

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Πολλά φιλιά
Κλεό


Share:

4 σχόλια :

  1. καλα το lip gloss τι ωραια συσκευασια εχει! ολα υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απίστευτα προϊόντα τα έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ ;) !

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραία ανάρτηση. Εχω δοκιμάσει μόνο τα κραγιόν της golden rose και τα θεωρώ πολυ καλα όσο αναφορά στην απόδοση χρώματος και στη διάρκεια στα χείλη.
    Beautywithmara.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προϊόντα της Golden rose είναι τέλεια και προπάντων οικονομικά πολύ σημαντικό!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes