Η γοητευτική πλευρά των πραγμάτων

Κάποιοι λένε πως δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, πιστεύω πως τα αγαθά κόποις κτώνται με τη διαφορά ότι κάποιος πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ενώ κάποιος άλλος λιγότερο. Αυτή είναι η διαφορετικότητα του καθενός που τον χαρακτηρίζει και τον κάνει ξεχωριστό και κατά προέκταση αυτή είναι η ομορφιά της ζωής, η πολυμορφία της.

Ψάξε παντού, δεν θα βρεις πουθενά κανένα άνθρωπο ίδιο με σένα ούτε καν το δίδυμο αδερφάκι σου-αν έχεις- είσαι η μια και μοναδική οντότητα επί της γης. Αυτό που είναι καλό ή κακό για μένα δεν σημαίνει ότι ισχύει και για σένα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Μάθε ν΄ ακούς το σώμα σου, να ξέρεις ότι τα μηνύματα που σου στέλνει ποτέ δεν είναι λανθασμένα απλά εμείς κάνουμε το λάθος να τα παραβλέπουμε. Αγάπα τον εαυτό σου, φρόντισε τον, κανάκεψε τον, οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους.

Μέσα στην πολυάσχολη μέρα σου βρες χρόνο για σένα, πάντα υπάρχει χρόνος αρκεί να το θέλεις πραγματικά κάνε πράγματα δημιουργικά που ευχαριστούν μόνο εσένα, σου δίνουν ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.
Μην περιμένεις το καλοκαίρι για να δραστηριοποιείς, ξέρω το άγχος σου και τις ανασφάλειες σου επίσης ξέρω ότι κάθε φορά δίνεις τις ίδιες υποσχέσεις στον εαυτό σου αλλά στο τέλος καμία δεν κρατάς, βολεύεσαι με σύμμαχο τον χειμώνα να σου καλύπτει τις <ατέλειες> και το μόνο που λες είναι έχω καιρό.

Μην μου στενοχωριέσαι για όλα υπάρχει χρόνος αρκεί να οπλιστείς με πείσμα,θέληση και υπομονή. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στα περιττά κιλά και στο θέμα της κυτταρίτιδας είναι η διατροφή τελεία και παύλα. Η κυτταρίτιδα είναι συσσωρευμένο λίπος τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο αν αυτό που τρως είναι σκουπίδια τότε σκουπίδια αποθηκεύεις.

Μάθε να τρως σωστά διάβασε εδώ ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να βάλεις στο διαιτολόγιο σου και ποιες πρέπει να αποφεύγεις. Αυτό για μένα είναι το ευαγγέλιο της διατροφής, δεν είναι εύκολο το ξέρω, όλα όμως θέλουν το χρόνο τους αλλά σου υπόσχομαι αν το ακολουθήσεις θα είσαι υγιής, όμορφη και δυνατή, φυσικά θα το προσαρμόσεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Αφιέρωσε μισή ώρα από τον χρόνο σου για άσκηση. Βρες την πιο αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και κάνε την αναπόσπαστο κομμάτι σου, φόρεσε το πιο ακαταμάχητο χαμόγελο σου και δες την γοητευτική πλευρά της ζωής και τότε όλα θα γίνουν αλλιώς!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά !

Πολλά φιλιά, Cleo

Share:

4 σχόλια :

  1. Ποσο μου αρεσουν κατι τετοια αρθρα σου Κλεο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν Ζαχαρούλα μου σ΄ευχαριστώ πολύ ;)!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίο post!.. επίσης χρηστός ανέστη και χρόνια πολλά, διότι είμαστε στη Κυριακή του Πάσχα και σου έχω κάνει ένα πολύ ανοιξιάτικο tag : http://parfum-color.blogspot.gr/2014/04/spring-lover-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη,σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και για το ανοιξιάτικο tag σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις μου!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes