Με Γαλλική φινέτσα το Winter Cherrybox

Το χειμωνιάτικο συνδρομητικό Cherrybox ήρθε με μια υπόσχεση ότι μπορεί να σε ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι η υπόσχεση είναι πραγματοποιήσιμη.

Με πολυτέλεια και φινέτσα έκανε την εμφάνιση του το εποχιακό Winter Cherrybox,με οργανικά πιστοποιημένα προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου,μέσα σε όμορφες μυρωδάτες συσκευασίες γεμάτες από λάμψη και γοητεία όπως άλλωστε το απαιτεί και το πνεύμα των ημερών.

Δηλώνω ενθουσιασμένη με τα προϊόντα που υπήρχαν στο κερασένιο κουτάκι μου κάποια τα έχω δοκιμάσει και κάποια άλλα ήθελα να τα δοκιμάσω αλλά λόγω της τιμής τους προς το παρόν ήταν απαγορευτικό,οπότε φανταστείτε την χαρά μου όταν τα είδα στο κουτάκι μου και φυσικά με το μικρότερο κόστος.

Πολυτελή έλαια, μυρωδάτα καθαριστικά, δυναμωτικά και θρεπτικά σαμπουάν,αναζωογονητικά Shower gel, εν υδατικές κρέμες ημέρας εμπλουτισμένες με βιταμίνη Ε και αμυγδαλέλαιο και πινελιές από nude κραγιόν αφού η τάση για φέτος προστάζει έντονα μάτια και άχρωμα χείλη.

Kaé L'Huile de beauté - Argan Oil  50 ml / 39,00 €

Η ΚΑΕ Cosmetics είναι μια γαλλική εταιρεία και ειδικεύεται στην αρωματοθεραπεία,για την παραγωγή και την εμπορία των βιολογικών καλλυντικών για το δέρμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.Τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από Ecocert και COSMEBIO

Το Kaé L'Huile de beauté είναι 100% καθαρό οργανικό έλαιο Argan ένα απόλυτα αγνό και πολυχρηστικό έλαιο,εμπλουτισμένο τρεις φορές περισσότερο με βιταμίνη Ε από οποιαδήποτε άλλο φυσικό έλαιο.Είναι κατάλληλο για πρόσωπο,σώμα και  μαλλιά

Ελαφρύ και μη λιπαρό προσφέρει βαθιά ενυδάτωση,μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, αποτρέπει την αφυδάτωση,την ακμή και τον ερεθισμό του δέρματος.Ανανεώνει το δέρμα και επιβραδύνει την φυσιολογική γήρανση του δέρματος ακόμη αντιμετωπίζει φυσικά τη ζημιά που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο,το κρύο και γενικότερα τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος.

Όμορφη γυάλινη συσκευασία έτσι όπως αρμόζει σε ακριβά έλαια, με αντλία για να παίρνεις ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι,η υφή του είναι μεταξένια και έχει ένα διακριτικό άρωμα.
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα,είναι βιολογικής καλλιέργειας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εντός 6 μηνών από το άνοιγμα.

Organic Sugre-Αφρίζον καθαριστικό προσώπου Daily Care 95 ml / 5,20 € & 200 ml / 8,80 €

Η Organic Sugre είναι μια Βρετανική Εταιρεία βιολογικών προϊόντων η οποία αγαπά το δέρμα σου και γι αυτό τα προϊόντα της είναι 100% χωρίς δραστικές χημικές ουσίες - Χωρίς Parabens, λαουρυλοθειικό νάτριο, χωρίς τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες και χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Πιστοποιημένη από τον Ecocert.

Υποστηρίζει  πως αν δοκιμάσεις τα προϊόντα της μια φορά θα τα αγαπήσεις για πάντα,πάντως το καθαριστικό προσώπου που γνώρισα και έκανα μια πρώτη δοκιμή πραγματικά το αγάπησα.
Μυρίζει υπέροχα,καθαρίζει απαλά, αφαιρεί τους ρύπους, το μακιγιάζ στο πρόσωπο ακόμη και την περιοχή γύρω από τα μάτια,καταπραΰνει την επιδερμίδα,την ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος. 

Περιέχει Οργανική Aloe Vera η οποία καταπραΰνει τον ερεθισμό του δέρματος και την ερυθρότητα,αιθέρια έλαια Rose Geranium Leaf το οποίο καθαρίζει φυσικά και φωτίζει την θαμπή επιδερμίδα και Γλυκερίνη ένα φυσικό υγραντικό που προσελκύει την υγρασία στο δέρμα

Έχει φυσικότητα 98,89%  είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος απαλλαγμένο από συστατικά ζωικής προέλευσης. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Farmec Gerovital-Olive Oil Shampoo 250 ml / 6 € - 40 ml 

Η πρώτη κυκλοφορία για το σαμπουάν Farmec Gerovital στην Ελλάδα μέσω του Cherrybox το οποίο υπόσχεται πλήρη αναδόμηση των μαλλιών Περιέχει έλαια Argan και ελαιόλαδο.Το έλαιο Argan δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην τρίχα,προλαμβάνει την ψαλίδα και αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και μεταξένια,ενώ το ελαιόλαδο αναζωογονεί τα μαλλιά τα δυναμώνει και τα θρέφει.Είναι κατάλληλο για όλους τύπους μαλλιών.Μια δοκιμή θα με πείσει και θα σε ενημερώσω άμεσα,αυτό που μπορώ να σου πω προς το παρόν είναι ότι μυρίζει τέλεια!

Nee Milano - Cream Volume Lipstick 18,90 €

Ένα υπέροχο ενυδατικό κραγιόν από την Εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων καλλυντικών Nee Milano. Ενυδατώνει λόγω της βιταμίνης Ε που περιέχει,χαρίζει όγκο στα χείλη χάρη σ΄ένα σύμπλεγμα δραστικών φυσικών συστατικών που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για τα κρύα του χειμώνα αφού προστατεύει την επιφάνεια των χειλιών από την γήρανση και την ξηρότητα. Ένα lipstik που σε συντροφεύει παντού όλες τις ώρες με την σιγουριά ότι τα χείλη σου είναι γεμάτα,λαμπερά,απαλά και βαθιά ενυδατωμένα. Προσωπικά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι.

ΒΑΒΟR-Refleshing Shower Gel 50ml / 6,50 €

Η αρμονία και η δύναμη της φύσης είναι η φιλοσοφία της γερμανικής εταιρείας Babor,που είναι γνωστή για τα θρεπτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.
Δροσιστικό,αναζωογονητικό gel για το ντούς,με περιποιητικά εκχυλίσματα βοτάνων από δενδρολίβανο,βελόνες ερυθρελάτης,δυόσμο και καμφορά,ιαματικό,μεταλλικό νερό από τις πηγές του Aachen,καρπούς σουρβιάς και μενθόλη.
Ανυπομονώ να το δοκιμάσω γιατί μ΄έχει ξετρελάνει η μυρωδιά του.

Pure Elements - Κρέμα ημέρας με Εκχύλισμα Λωτού,Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε 50ml/ 25,50€

Η εταιρεία Pure Elements  βασίζεται στην ασιατική φιλοσοφία. η βασική ιδέα και δόγμα της στηρίζεται στο Φενγκ Σούι, δηλαδή την εναρμόνιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.
Τα καλλυντικά της περιέχουν αγνές βιολογικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας όπως:βούτυρο μάνγκο, αιθέριο έλαιο ντομάτας, λάδι Αργκάν & jojoba, έλαιο αβοκάντο και αμυγδάλου.
Είναι εμπλουτισμένα με ορεία κρύσταλλο ("Quartz") και αιθέρια έλαια που δεν προσφέρουν μόνο έντονη περιποίηση στην επιδερμίδα αλλά απογειώνουν την ενέργεια τους.
Είναι πιστοποιημένα από τον Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης (BDIH)  φαρμακευτικών προϊόντων υγιεινής, φυσικών καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων προσωπικής υγιεινής.
Δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα,συνθετικά αρώματα,σιλικόνη,παραφίνη και άλλα παράγωγα πετρελαίου και δεν επιτρέπεται η δοκιμή σε ζώα.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι μια αντιγηραντική κρέμα η οποία υπόσχεται ότι ενυδατώνει, αναπλάθει και αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα επίσης χαρίζει φρεσκάδα,λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.
Με συστατικά όπως Εκχύλισμα Λωτού,Αμυγδαλέλαιο,βιταμίνη Ε,βούτυρο Καριτέ δεν μπορείς να την αμφισβητήσεις.

Αυτό ήταν το δικό μου Winter Cherrybox αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το δικό σου κάνε ένα κλικ εδώ και αφέσου στα μαγικά του...
                                                   

                                               

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Με αγάπη
Κλεo

Share:

4 σχόλια :

  1. καλούτσικο το cherrybox....να πας πεις εντυπώσεις όταν δοκιμάσεις τα προϊοντα..ειδικά το καθαριστικό προσώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο μ΄ενθουσίασε ελπίζω να μην με απογοητεύσει μετά την δοκιμή των προϊόντων... ;) θα σας ενημερώσω άμεσα !

      Διαγραφή
  2. Μακαρι να μου τυχει και μενα το λαδάκι και το καθαριστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια προϊόντα,μακάρι να τα έχει το κουτάκι σου ;)!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes