Green Tea Ceremony μια σύγχρονη τελετουργία για το σώμα σου

Γνωρίζεις βέβαια τις ευεργετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού,στην Ιαπωνία εδώ και 400 χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες μια από αυτές είναι η Ιαπωνική τελετή πράσινου τσαγιού. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι μερικές γυναίκες στην Ιαπωνία το απλώνουν στο σώμα ή κάνουν μπάνιο με αυτό,είναι ένα μυστικό περιποίησης σώματος που αποτελεί μέρος τελετουργιών ομορφιάς καθώς θεωρείται ότι κλειδώνει την επιθυμητή υγρασία στην επιδερμίδα  και συσφίγγει τους πόρους.

Αυτό το μυστικό ομορφιάς  ανακάλυψε η The Body Shop και δημιούργησε την νέα σειρά Fuji Green Tea την πρώτη σειρά για το σώμα εμπλουτισμένη με φύλλα πράσινου τσαγιού που προέρχονται από την καρδιά της Ιαπωνίας,την παρθένα περιφέρεια στο όρος Fuji.Ειδικοί επιλέγουν με τα χέρια τους καλύτερους βλαστούς προκειμένου να αιχμαλωτίσουν την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δύναμη και υπόσχονται ότι η νέα σειρά Fuji Green Tea μπορεί να σου προσφέρει αναζωογόνηση,αγνή ενυδάτωση και πιο υγιή όψη στην επιδερμίδα.

Μία σύγχρονη ιεροτελεστία τσαγιού για το σώμα σου,εσύ ακολουθείς τρία απλά βήματα για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση στο πνεύμα,στο σώμα και στην ψυχή!

Ξεκινάς την αποτοξίνωση με τον καθαρισμό,το Bath Tea με πραγματικά φύλλα πράσινου τσαγιού σου προσφέρει ένα αποτοξινωτικό μπάνιο που καθαρίζει το σώμα και απομακρύνει τις τοξίνες ακόμη είναι ιδανικό  για να απομακρύνει την ένταση της ημέρας ενώ περιποιείται την επιδερμίδα σου.
Τοποθετείς όση ποσότητα σου χρειάζεται στο Bath Infuser και το αφήνεις κάτω από ζεστό νερό και έχεις ένα απολαυστικό και αρωματικό αφρόλουτρο.Το Body Scrub,το Exfoliating Soap με πραγματικά φύλλα πράσινου τσαγιού  και το Body Wash αφήνουν την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και καθαρή.

Συνεχίζεις με την αγνή ενυδάτωση μπορείς ν΄απολαύσεις τρία επίπεδα ενυδάτωσης με τρία διαφορετικά προϊόντα  μοναδικής υφής. Το θρεπτικό Body Butter που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα την ελαφριά Body Lotion και το πρωτοποριακό Body Sorbet για δροσερή ενυδάτωση.

Τελειώνεις μ΄ένα αναζωογονητικό ξύπνημα των αισθήσεων,ένα υπέροχο μείγμα από πράσινο τσάι,περγαμόντο,λεμόνι και μανταρίνι στις υψηλές νότες και στις νότες καρδιάς από καμέλια,γιασεμί και βιολέτα συνθέτουν το υπέροχο Eau De Cologne Fugi Green Tea,ένα έντονο και συνάμα δροσερό  άρωμα για κάθε μέρα!

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου 2015,είσαι έτοιμη να προσφέρεις στον εαυτό σου την απόλυτη απολαυστική τελετουργία;
                                                         
                      

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς να μαγικά!

Με αγάπη
 Κλεο
Share:

2 σχόλια :

  1. Μυρίζει απίστευτα αυτή η σειρά, πολύ φρέσκα και δροσερά! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα,ειδικά το άρωμα μυρίζει υπέροχα αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαρότητας ..είναι τόσο ανοιξιάτικο ...;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes