Αμυγδαλέλαιο ο απόλυτος σύμμαχος

Αγαπάμε το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου όλα είναι αλλιώς πιο ξέγνοιαστα πιο ανέμελα ακόμη και οι πιο δύσκολες στιγμές που έρχονται στην ζωή μας μ΄ένα μαγικό τρόπο ξεπερνιούνται πιο εύκολα.
Η θάλασσα και o ήλιος μπορούν να θεραπεύσουν σχεδόν τα πάντα όμως όσο καλό κάνουν στην ψυχολογία σου άλλο τόσο μπορούν να βλάψουν την ομορφιά σου γι αυτό πρέπει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου για να γίνουν σύμμαχοι σου και όχι εχθροί.
Τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται περισσότερο τώρα το καλοκαίρι και ξέρω ότι θέλεις να έχεις όμορφα μεταξένια μαλλιά χωρίς να στερηθείς την μαγεία του καλοκαιριού,μην ανησυχείς σου έχω την λύση όμορφη και οικονομική κάνε σύμμαχο της ομορφιάς σου το αμυγδαλέλαιο και αφέσου στα μαγικά του.
Το αμυγδαλέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς και χρησιμοποιείται από τους αρωματοθεραπευτές ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων.
Φημίζεται για την αντιγηραντική και επουλωτική δράση του στο δέρμα, ενώ προσφέρει σημαντική τόνωση και εξισορρόπηση των λειτουργιών του λόγω του ολεϊκού και λινολεϊκού οξέος που περιέχει.
Πλούσιο σε ασβέστιο, χλώριο, κοβάλτιο, σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο, καθώς και σε βιταμίνες E και K,το αμύγδαλο ωφελεί ποικιλοτρόπως την επιδερμίδα.
Η αισθητικός Δήμητρα Γουλά σου προτείνει μια θρεπτική μάσκα με αμυγδαλέλαιο, που αναζωογονεί τα μαλλιά και τα αφήνει απίστευτα μεταξένια.

Υλικά:

· 100 ml αμυγδαλέλαιο

· 20ml καστορέλαιο

· 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

Παρασκευή-εφαρμογή:

Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το απλώνεις στα μαλλιά – από τις άκρες μέχρι τη ρίζα – και τα τυλίγεις με πλαστική μεμβράνη και πετσέτα. Αφήνεις τη μάσκα για 25 λεπτά και κατόπιν τα λούζεις με χλιαρό νερό.

Ακόμα χαρίζει στην επιδερμίδα υγεία και λάμψη. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο ένα λεπτό στρώμα όσο κάνεις δουλειές στο σπίτι ή το βράδυ πριν πας για ύπνο η επιδερμίδα απορροφά τις βιταμίνες που περιέχει χωρίς να φράζει τους πόρους.

Μειώνει τους μαύρους κύκλους άπλωσε στην περιοχή λίγη ποσότητα και άφησέ την να δράσει όσο εσύ κοιμάσαι, κάνε τη διαδικασία για μερικές εβδομάδες.
Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων,ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις την μαγεία του καλοκαιριού όμορφη και ποθητή!



Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

Share:

1 σχόλιο :

  1. Καλά αυτός ο συνδυασμός θα είναι φοβερός! Να φανταστείς - όταν δε το ξεχνάω - 30 λεπτά έλαιο δάφνης εφαρμόζω και το μαλλί γίνεται "άλλος άνθρωπος".... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes