Η υπέροχη αίσθηση του Monoi Tiki Oil Vanilla

Απόλυτα ερωτευμένη με το Monoi Tiki Oil Vanilla η μυρωδιά του θεϊκή μυρίζει όπως τα ψημένα μπισκότα και οι γλυκιές αναμνήσεις πασπαλισμένες με αγνό λάδι καρύδας απαλά αρωματισμένο με φρέσκα tiare(γαρδένια Ταϊτής) και ζεστό γλυκό εκχύλισμα βανίλιας.

Η βανίλια της Ταϊτής θεωρείται ως ο μαύρος χρυσός της Πολυνησίας και το άρωμα της έχει αναγνωρισθεί ως μοναδικό σε όλο τον κόσμο.

Ένα ελιξίριο ομορφιάς το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση στα μαλλιά,στο σώμα ακόμη και στο πρόσωπο, το αναμειγνύω με την κρέμα νύχτας και το πρωί αισθάνομαι το δέρμα μου πιο εύπλαστο και μαλακό.Ιδανικό για υπέροχα μυρωδάτα srub με ζάχαρη δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απαλή, βελούδινη,ενυδατωμένη κι αρωματισμένη αφήνει την επιδερμίδα.

Τώρα το καλοκαίρι είναι το ιδανικό προϊόν για την θάλασσα μπορείς να το αναμείξεις με το αντηλιακό σου και να αποκτήσεις ένα όμορφο βαθύ τροπικό μαύρισμα επίσης μπορείς να βάλεις λίγο στις άκρες των μαλλιών σου για προστασία από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.
Είναι πολύ ενυδατικό κι αρωματικό μ΄ένα υπέροχο άρωμα που κρατάει για ώρες και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας απορροφάται ομοιόμορφα και σου αφήνει μια υπέροχη αίσθηση.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε καρύδα το Monoi Tiki κάτω από τους 20 βαθμούς στερεοποιείται αλλά είναι απόλυτα φυσικό με την ζέστη επανέρχεται στην φυσική του μορφή.
Δεν περιέχει parabens και χημικά είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και παρασκευάζεται στην Ταϊτή και κυρίως στο νησί Τάχαα με εμπειρία, πάθος και υπομονή.

Επειδή θέλω να μοιραστώ μαζί σου αυτή την αρωματική εμπειρία μια τυχερή μπορεί να διεκδικήσει το μαγευτικό λαδάκι Monoi Tiki Oil Vanilla ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Όροι συμμετοχής:

1.Like στη σελίδα Pretty Woman Beauty

2.Like στη σελίδα Ραδιόφωνο Mr Soul

3.Like και share στην φωτογραφία  από εδώ.

4.Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής

Αν δεν έχεις Facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού.


Ο διαγωνισμός λήγει 28/06/2015 στις 23:59 
H τυχερή θα ανακοινωθεί μέσω του blog Pretty Woman Beauty την 29/06/2015
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία beauty!

Αποτελέσματα διαγωνισμού 29/06/2015

Το εξωτικό Monoi Tiki Oil Vanilla θα συντροφέψει στα καλοκαιρινά της ταξίδια την νικήτρια του διαγωνισμού Maria Msv. Συγχαρητήρια Μαρία μου πάντα να είσαι τυχερή και χαρούμενη στείλε μου στο mail kleoroumpi@yahoo.gr τα στοιχεία σου για την αποστολή του δώρου σου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη  συμμετοχή σας και μην ξεχνάς beauty οι εκπλήξεις συνεχίζονται και για να μην χάνεις τα όμορφα νέα μας απλά γράψου στο newsletter στο τέλος της σελίδας μας και την επομένη μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή..;)

Share:

10 σχόλια :

  1. θα βοηθήσει στην τόνωση του σώματος, αφήνοντας ένα φλογερό άρωμα. ... Μειώνει το στρες και δίνει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης αναζωογόνησης και καθαριότητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχο φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι είναι υπέροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tελειο δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μυριζει συγουρα φανταστικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπημενο προιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes