Το ξύπνημα των αισθήσεων με το Glowbox Νοεμβρίου

Το πιο μυρωδάτο κουτί που έχω παραλάβει,με προϊόντα περιποίησης που σε κάνουν να νιώθεις σαν μια μικρή Θεά.Το ξύπνημα των αισθήσεων στο peek!

Είχα αποφασίσει να μην το παραγγείλω ξανά όχι τόσο για την αύξηση των μεταφορικών μπορώ να πω ότι το βρήκα εν μέρει δίκαιο, αλλά για την αύξηση των glow points.

Mε έπεισε όμως να το αγοράσω ένα post στο facebook ότι το κουτάκι του Νοεμβρίου θα κρύβει 2 απόλυτα αγαπημένα βρετανικά brands πως να αντισταθώ σ΄αυτή την δήλωση;Έτσι έκανα την παραγγελία μου, χωρίς αυτό όμως να αναιρεί τα προηγούμενα.

Πρέπει να βρουν πιο συμφέρουσες λύσεις για όλους,γιατί ένα επόμενο post δεν θα με πείσει, όπως δεν έπεισε πολλές κοπέλες αφού οι συνδρομές έμειναν ανοιχτές δύο μέρες τουλάχιστον .

Ας γνωρίσουμε όμως τα προϊόντα,λίγο πολύ τα ξέρετε αφού το Glowbox στέλνει σ΄όλες μας τα ίδια κουτάκια και δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψιν το προφίλ ομορφιάς της κάθε μιας ξεχωριστά!

1.Annick Goutal/Eou de toilette,Eou de Charlotte.

Ένα λουλουδάτο-φρουτώδες άρωμα με νότες από κρίνο,άνθη μαύρης σταφίδας,μιμόζας,lilly of the valley,κακάο και βανίλια.Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν μου αρέσει,αδιάφορο δεν το λες,θα το χαρακτήριζα για τα δικά μου γούστα ένα ευγενικό διακριτικό λουλουδάτο άρωμα ! Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα


2.Molton Brown/Heavenly Gingerlily Moisture Bath and Shower gel 30ml

Ο παράδεισος μπορεί και να μετακομίσει στο μπάνιο σου,έτσι ακριβώς το Molton Brown το είχα γνωρίσει στο κουτάκι του Glowbox Αυγούστου δείτε εδώ και όπως ήταν φυσικό το λάτρεψα στην κυριολεξία με συστατικά όπως βανίλια τριαντάφυλλο και ylang ylang πως να μην το λατρέψεις.Εδώ έρχεται πιο τονωτικό με ginger και κάρδαμο,μυρίζει τέλεια, ξεσηκώνει αμέσως το σώμα και το πνεύμα.Δεν με χάλασε καθόλου το γεγονός ότι ήταν ξανά στο κουτάκι μου αντίθετα με χαροποίησε ιδιαίτερα, αφού έφερε μαζί του και την εκλεκτή παρέα του.


3.Molton Brown /Ultrasmooth Coco de Mere Body Lotion 30ml

Το Coco De Mere είναι φτιαγμένο από φυσικά εκχυλίσματα,αιθέρια έλαια και καρύδα,το άρωμα του είναι υπέροχο,έχει πλούσια υφή,απλώνεται πολύ εύκολα και ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα.
Αγαπημένο!


4.Moroccan Oil Treatment 25ml΄

Έχω δοκιμάσει αρκετά λαδάκια με έλαιο Argan σαν κι αυτό όμως κανένα,ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μόνο του να ήταν στο κουτάκι πάλι <ικανοποιημένη>θα ήμουν.
Τέλος λοιπόν στα φριζαρισμένα, ξηρά, θαμπά ,γεμάτα ψαλίδα μαλλιά,από την πρώτη εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο άσε που μοσχομυρίζουν.
Τα συστατικά του έλαιο Argan και λιναρόσπορος,με λίγα λόγια άσε τον καιρό να βρέχει όσο θέλει.


5.Neal's Yard / Rose Facial Wash 50ml

Με συστατικά όπως αλόη και τριαντάφυλλο το αγοράζεις με κλειστά μάτια.Είναι για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και για τις ευαίσθητες, ένα από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο που έχω δοκιμάσει,χάρη στις ιδιότητες του δεν σε τραβάει το πρόσωπο σου μετά τον καθαρισμό και χωρίς ενυδατική είσαι μια χαρά απαλή,βελουδένια και μοσχομυριστή.
Δεν κάνει πολύ αφρό γεγονός που το καθιστά ανάμεσα στα φυσικά προϊόντα και βέβαια όλες ξέρουμε ότι ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω της επιδερμίδας.Μυρίζει υπέροχα!



Ένα από τα καλύτερα κουτάκια που έχω παραλάβει,δεν ξέρω αν τον επόμενο μήνα θα το τιμήσω ξανά(λόγω των γεγονότων) ελπίζω να δοθούν οι σωστές λύσεις για να είμαστε όλες ικανοποιημένες.

Ποιες είναι οι δικές σου σκέψεις για το Glowbox;

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά!

Πολλά φιλιά 

Κλεό


Share:

3 σχόλια :

  1. ok μετανιωσα που το εχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που το έχασες και μόνο για το λαδάκι άξιζε να το πάρεις!!

      Διαγραφή
  2. αυτο ηταν που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes